Om oss och företagets affärsidé

Gildhouse är ett bolag som arbetar med smarta skönhetskoncept för återförsäljare i Norden. I vårt sortiment finns smycken, håraccessoarer och skönhetsprodukter. Med kraften i våra varumärken når vi flera marknadssegment och erbjuder ett brett urval av uppdaterade och att attraktiva produkter. Bolaget har sitt huvudkontor och lager i Varberg. Tillsammans är vi ca 20 medarbetare.

Affärside
Företagets affärsidé är att designa, producera och sälja smarta skönhetskoncept inom smycken, skönhet och håraccessoarer till handeln i Norden. Med vårt fullservicekoncept och ständiga nyhetsvärde i våra kollektioner skapar vi kundnytta tillsammans med våra egna varumärken eller genom ett private label-upplägg.
Image
Image
” Gildhouse har funnits på marknaden i över 50 år och företaget har en stark position på den nordiska marknaden för skönhetsprodukter i handeln. Vår viktigaste drivkraft är att vara handelns bästa partner. Vi arbetar ständigt för att skapa långsiktiga och hållbara kundrelationer för våra smarta skönhetskoncept” Pål Kårfalk VD”