BON

B.O.N hudvårdsprodukter lämpar sig för hela familjen från bebis till gravida och personer med känslig hud. Samtliga produkter är testade hos ett fristående labb för sin effektivitet och säkerhet. Produktserien är anpassad med både allroundprodukter men även specialprodukter som ger god effekt vid torr, känslig hud.

B.O.N.s produktserie förenklar den dagliga rutinen för hudvård genom att produkterna har flera användningsområden. Vi tycker inte att du skall behöva en 12-stegs ritual för att ge huden bra näring och vårda en torr hud utan vill förenkla livet med effektiva produkter som passar hela familjen.
B.O.N. erbjuder konsumenten effektiva, säkra och ytterst vårdande produkter till ett pris som gör att bra hudvård kan bli tillgänglig för alla. Vi ser till att personalen i butik får kunskap om varje produkt som gör att det blir enkelt att rekommendera.

Kontakta oss för ett personligt möte där vi tillsammans kan se hur vi kan promota sälj av hudvård i din butik och öka kännedomen om hur B.O.N. kan förenkla familjens hudvård.

B.O.N. hudvårdsprodukter har sitt ursprung i Sydafrika där man länge använt oljor som hudvårdande produkter långt innan det blev omtyckt och efterfrågat i Europa. Busby Oils som är tillverkare har framställt oljor sedan 1972, främst för läkemedelsindustrin. Sedan 15 år tillbaka gör man även hudvårdsprodukter som är baserade på tre olika närande oljor i kombination med ett fåtal andra aktiva ingredienser och vitaminer.
Image

Ett urval av våra produkter

Image
Image
Image