KISS

Med KISS som partner har du ett starkt varumärke att jobba med inom flera kategorier då vi erbjuder allt inom naglar och nagelvård, lösögonfransar och lim. Självklart erbjuder KISS även koreansk hudvård och make up.

Varumärket KISS står sedan 30 år tillbaka för salongskvalitet på nagelprodukter. Det koreansk amerikanska företaget har sitt huvudkontor i New York och produkterna finns idag tillgängliga i över 100 länder runtom i världen.
KISS produkter är premiumprodukter både vad gäller kvalitet/design och innovationer. Våra Key Accounts har ständigt ett öra mot marknaden och tack vare vårt globala nätverk har vi möjlighet att snabbt snappa upp trender och se till att vi kan erbjuda det som dagens konsument önskar. Produkterna är prisvärda för konsument och ger en god avkastning på en liten yta.

Det stora utbudet KISS erbjuder innebär att du som kund kan skräddarsy sortimentet för att anpassa det till just din kundgrupp. Vi hjälper till att ta fram ett noga utvalt sortiment som vi sedan förändrar efter tid så att butiken alltid har både volymprodukter och ett urval av unika, trendiga artiklar.

Kontakta oss för ett personligt möte där vi tillsammans kan se över kategorin för att optimera sälj- och kundnöjdhet inom kategorin.
Image

Ett urval av våra produkter

Image
Image
Image